Syns där branschen finns under hela året

 

Genom att vara en del av Dagligvarugalan får ni en unik möjlighet att synas optimalt och kostnadseffektivt på dagligvarubranschens stora händelse! Då ni sponsrar galan är ni mitt i centrum i ett exklusivt branschforum och visar att just ni är med och lyfter fram de goda exempel som finns inom dagligvaruhandeln. Möjligheterna att vara en del av Dagligvarugalan är många.

Dels kan man som företag vara med som kategoriägare till någon av de kategorier som vi delar ut pris i under våra event. En annan möjlighet är att till en lägre investering vara med som Galasupporter där man helt enkelt supportar galan för synlighet i sammanhanget, vara med i goodiebag, alternativt hitta andra former av samarbeten där man bidrar och hjälper oss till lyckade event dedikerade till våra vardagshjältar som varje dag håller vår livsmedelsförsörjning rullande i hela landet.

Oavsett hur ert företag väljer att stå bakom Dagligvarugalans event så exponeras ert varumärke i ett positivt laddat sammanhang, för hela branschen, under hela året.
Tveka inte att kontakta mig så kan vi garanterat hitta ett upplägg som passar just ert företag och varumärke.

Vi hörs!