Stort grattis till våra vinnare på Dagligvarugalan Götaland 2023!Vinnare Årets Lokalproduktion 2023 - Wapnö GårdVinnare Årets Hemmakontor 2023 - Ica Kvantum Bea, StockholmDagligvarugalan Götaland - Malmö 26 september 
Varmt välkomna till Dagligvarugalan Götaland som kommer att gå av stapeln tisdagen den 26 september i Malmö på High Court.
Adress:
HighCourt, Malmöhusvägen 1, 211 18  Malmö
Klicka här för vägbeskrivning

Vill du bo kvar i Malmö så har alla som besöker vårt event 10 % rabatt på:

Best Western Plus Hotel Noble House

Boka här:
Boka hotellnatt här

Dagligvarugalan Götaland arrangerades av Fri Köpenskap för första gången förra året i Göteborg. I år flyttar vi till Malmö och kommer förutom inspirerande talare även utse vinnare i två kategorier; Årets Hemmakontor som var med förra året och så en ny kategori; Årets Lokalproduktion.
Dessutom kommer vi presentera toppkandidaterna i Årets Butik och Årets Frukt & Gröntavdelning samt avslöja en av tre finalister dessa två kategorier och även den första finalisten i kategorin Årets Uppstickare; som går direkt till Stockholm som en av tre finalister. Finalisterna får motta en guldbiljett som bevis. Vi delar också ut pris till Bästa butiken i Malmö - framröstad av Malmöborna.
Vi avslutar med mingel, mingeltallrik och bubbel.
Partners Dagligvarugalan Götaland